INTERIEUR & EXTERIEUR STYLING

INTERIEUR

Bij styling aan het interieur kunt u onder andere denken aan het veranderen van uw meubels, kozijnen, deuren en tafelbladen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het een ander leven geven. Zelfs het compleet wrappen van uw keuken is geen probleem. 
U geeft in een handomdraai een compleet andere uitstraling aan de ruimte en object. Geen gedoe met schilderen, schuren, droogtijd etc. De folies zijn speciaal voor ontwikkeld voor deze toepassingen en zijn behoorlijk stootvriendelijk, met en zonder relïef, bijvoorbeeld houtnerf, leer, beton, keukenblad, natuursteen etc.!

EXTERIEUR

Een complete nieuwe uitstraling van uw bedrijf of pand? De foto's hieronder zeggen misschien al heel veel. Het omkleuren van kozijnen, boeiboorden en gevelreclame naar uw nieuwe huisstijl kleuren. Kunststof kozijnen die lastiger te schilderen zijn, plakken wij met speciale folies tot het eindresultaat. 
Zo ook roldeuren, deze gaan meestal heel wat jaren mee, maar worden vies, verkleuren of zien er simpelweg niet meer uit zoals je het graag zou willen. Kortom, ook hier kun u veel bedenken wat we zouden kunnen veranderen doormiddel van onze speciale folie. 

GLASTINTING & RAAMFOLIES

Ramen van kantoorpanden, binnen en buiten, kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Niet alleen als eye-catcher met grote reclame boodschappen of visuals. Maar ook functioneel, tegen de warmte, tegen inbraak of tegen inkijk. Hierin zijn verschillende opties. Van blindering tot 'one-way-vison' folie. Overdag wel naar buiten kijken, maar niet naar binnen etc. 
Voorbeelden:
• Is je kantoor te warm? Dan kun je warmtewerende folie hanteren.
• Verkleuren je kleding in de etalage? Pas dan de UV-block folie toe.
• Naar buiten willen kijken, maar aan de buitenzijde een mooie visual? Gebruik dan 'one-way-vision'.

Een andere situatie? Vraag naar de mogelijkheden.

Aanvraag

Industrieterrein 'De Sleutel'
Rootven 2
5531MB Bladel
Nederland

T 0497 - 360010
E info@kneefelreclame.nl

Stel hieronder je vraag: