STICKERS, IN ELK FORMAAT EN ELKE VORM

“Maken jullie ook stickers” ???   Een veel gehoorde vraag bij ons.
En ja...wij maken ook stickers in allerlei vormen en maten in allerlei soorten materiaal. Onze machine snijdt de sticker meteen in ieder gewenste vorm...ovaal, vierkant, rond en ook getekende vormen. De machine kan zelfs alle contouren volgen die wij zelf aangeven. Uw machine-stickers, keuringslabels, voor op uw gereedschap etc... Het kan bij ons gemaakt worden.
Is er veel olie rondom de sticker in het spel of hecht de ondergrond niet goed, ook hier zijn oplossingen voor... Vraag naar de mogelijkheden!

Naast de “normale” stickers maken en leveren wij ook de zogenaamde vloerstickers. Deze zijn verkrijgbaar in tijdelijke oplossingen of langdurig waarbij er een beschermende toplaag wordt toegepast.Die oude sticker die niet meer geleverd wordt maken wij “gewoon” na...zodat het lijkt of u originele stickers heeft. Bumperstickers of actie-stickers, nummering voor rekken. Vloerstickers voor opslaghallen en labels voor magazijn-rekken. Stickers voor aan de binnenkant van ramen van winkels, die er weer gemakkelijk afkunnen na een 'kortingsweek'.

Kortom, alle vormen en maten, kleur en materialen zijn mogelijk.

“Wij geven vorm aan elke sticker!”