OVER ONS

Wij zijn een reclamebedrijf wat al meer dan 30 jaar klaar staat om uw binnen- en buitenreclame te verzorgen. Onze slogan in het eerste jaar was :.. Kneefel reclame,...meer dan plakletters!

We zijn begonnen als reclameschilders en airbrushers, alles uit de hand, gewapend met potlood en penseel, spuitpistool,verf en folie. Zonder de techniek van onze ondertussen niet te missen computers & apparatuur, maken wij vanaf 1988 uw reclame-uitingen. Al snel werd er geinvesteerd in printers, persen en in digitaal grootformaat. Natuurlijk zijn wij niet blind geweest voor de hedendaagse techniek en blijven dan ook optimaal uitgerust middels onze regelmatig vernieuwde machines.

Kneefel Reclame kan de wens om met uw klanten te communiceren vertalen en uitvoeren.
Onze verschillende disciplines bieden de mogelijkheid om beletteringen, drukwerk en de complete grafische vormgeving voor u te verzorgen. Al meer dan 30 jaar maken wij met veel plezier van uw opdracht ons visitekaartje..! Met gemotiveerde fijne mensen vormen we een creatief team, wat op elkaar ingespeeld is en waardoor we flexibel die opdracht naar wens kunnen uitvoeren.

BEL OF MAIL GERUST, 
VAAK IS ALLES MOGELIJK!