BEDRIJFSKLEDING, T-SHIRTS & TEXTIEL

Bedrijfskleding

In de breedste zin van het woord! Alles wat te maken heeft met uw bedrijf en representatief voor de dag komen. Van magazijnmedewerkers tot receptiepersoneel. Werkelijk voor elk beroep of rol kunnen wij bijpassende kleding leveren. Polo's & truien tot softshelljassen en overalls, de mogelijkheden zijn eindeloos! 

T-shirts en promotietextiel

De T-shirts blijven populair: in allerlei kleuren en wij maken altijd een uniek ontwerp vooraf! Bijvoorbeeld je vriendengroep met een origineel shirt op vakantie, een vrijgezellendag of een kampioensshirt om maar wat te noemen. Het aantal maakt bij ons niet uit...wij maken ze van 1 tot 1000 stuks of zelfs meer! 

Sport- & teamkleding

Sportkleding voor elke type sport. Van voetbal tot fitness.
Wij hebben zelf een heel assortiment die voor u van toepassing kan zijn. Mocht u of uw club zelf de kleding aanleveren kan dat uiteraard ook!
De bedrukking is van hoge kwaliteit zodat deze intensief (vaak) gewassen kan worden evenals de kleding zelf. Van sportshirts tot een compleet trainingspak of teamoutfit.

VAN KLEINE TOT GROTE OPLAGES

KWALITEIT STAAT BIJ ONS VOOROP!

Al jarenlang leveren en bedrukken wij bedrijfskleding en t-shirts!
Kleding voor groepen en (sport)t-shirts of (sport)polo’s voor sportclubs en verenigingen. 

Voetbalshirtbedrukking en complete sets kun je bij ons ook verkrijgen.
De kleding wordt bedrukt of geborduurd, dit naar wens van de opdrachtgever. Bij de bedrukking werken we met diverse technieken, de één is duurzamer dan de andere.

Naast de kleding kunt u bij ons onder andere ook petten, mutsen, sjaals of handoeken etc. laten bedrukken en borduren, erg leuk om als cadeau te geven.

Traditiegetrouw bedrukken wij erg veel carnavalskleding, de gekste t-shirts met de raarste spreuken komen voorbij. Ook voor de vrijgezellenfeesten bedenken wij graag iets unieks... 

Alles in één overzicht!

Aanvraag

Industrieterrein 'De Sleutel'
Rootven 2
5531MB Bladel
Nederland

T 0497 - 360010
E info@kneefelreclame.nl

Stel hieronder je vraag:

Versturen