WALL-WRAP, MUUR PRINTS & MUURDECORATIE

Wall-Wrap..en muur decoratie is erg populair geworden de laatste jaren.
Mooie full color prints worden gebruikt om wanden en muren te verfraaien. Personaliseer de kantoren in uw bedrijfspand, geef uw medewerkers een goed gevoel. Wij kunnen materiaal bedrukken wat je rechtstreeks op de muur kan aanbrengen. Dit noemen we “wall-print of wall-wrap”. Fotoprints op wanden kunnen een enorm mooie sfeer geven in het interieur. Fotowanden worden toegepast in winkels en openbare gebouwen. Maar ook bij de entrees of in de kantoren staat het bijzonder goed. Nu wordt het al gebruikt in woonhuizen en ook in horecapanden kiest men steeds meer voor de mooie sfeer en het verhogen van het plezier in de werk- en woonomgeving.

Een mooie muurprint doet iets met het gemoed van de mens en juist dat goede gevoel werkt prestatieverhogend en geeft een fijne sfeer op de werkvloer. Een ander voordeel is dat je de muur niet perse hoeft te schilderen. We kunnen plakken over een bestaande verf- of stuclaag. maar ook op schoon metselwerk. Zo creëren we voor elke ruimte haar eigen sfeer of juist bij iedere kamer een meer herkenbaar beeld.
Dat mooie product waar je als onderneming trots op bent kun je prima tonen op zo’n Wall-wrap. Het kan als hele wand maar soms is juist een gedeelte meer gepast bij een ruimte.

• Laat zien dat je trots bent op je producten.
• Laat zien waar je als bedrijf voor staat.
• Laat zien in welke sfeer je werknemers zich goed voelen.
• Laat zien welke vakantiefoto je wilt delen.
• Laat zien waar je bent geweest of graag wilt zijn.

"Supervet", het oog wil meer, met een Wall-Wrap bepaal je de sfeer!

PEESDOEK-FRAMES

De zogenoemde foto-frames, zijn tegenwoordig ontzettend populair! Deze frames zijn snel te plaatsen en kan op groot formaat worden geproduceerd. Benieuwd naar de opties? Neem contact met ons op, en we helpen je graag verder.