AUTORECLAME & BELETTERING

Rijdende reclame, de beste advertentie,
relatief goedkoop & 24/7 zichtbaar.

RIJDENDE RECLAME, 24/7 ZICHTBAAR

Een auto en wagenpark zijn een prima middel om uw bedrijf te promoten. De autoreclame wordt dagelijks gezien zonder dat u advertentiekosten heeft. Een autobelettering kan geheel in uw huisstijl opgenomen worden zodat het zeer herkenbaar wordt voor uw toekomstige klanten.
Van heel bescheiden tot extra pakkend, maar ook als het “sjiek” of geheel in stijl moet, wij maken een ontwerp dat past bij uw bedrijf en de uitstraling die op dat moment gewenst is. Met of zonder full color foto’s...alles is mogelijk. Voordat we overgaan tot het beplakken van uw auto krijgt u al te zien middel een ontwerp en voorbeeld hoe het eindresultaat zal zijn.

Autoreclame verzorgen we voor personenwagens en bedrijfsbussen, vrachtwagens en aanhangers.
ook motoren, caravans en campers voorzien wij van de benodigde stripings en motieven. De zeilen van opleggers en aanhangers beletteren wij zowel op de nieuwe manier als op de “ambachtelijke” wijze : Met speciale verf en niet persé met zelfklevende folie. Wilt u uw auto gedeeltelijk of helemaal een andere kleur geven, maar spuitwerk is geen optie..... kijk denk dan aan 'carwrappen'.

Naast het Renault wagenpark hebben we ook het gehele Peugeot wagenpark van Axell Employment mogen verzorgen.

Autoreclame aanvraag

Industrieterrein 'De Sleutel'
Rootven 2
5531MB Bladel
Nederland

T 0497 - 360010
E info@kneefelreclame.nl

Stel hieronder je vraag: